Hur träffades vi?

Blast from the past |


På fredag (7 aug) är det åtta år sedan jag och min fästmän officiellt blev tillsammans.
Men hur träffades vi egentligen? Alltid när folk frågar och jag säger krogen så försvarar jag mig också med att jag inte följde med honom hem, haha.

Well, jag ska iaf berätta för er om denna torsdagskväll i april 2012. Jag och min bästa kompis Jasmine var riktiga partyprinssessor på den här tiden, (hon är såklart en av mina brudtärnor. Men jag kommer att berätta mer om henne längre fram) utan att överdriva så var vi ute ons-lör (ibland till och med söndagar). Om det är något jag har gjort i livet som jag aldrig kommer att ångra är det att kalasa, ÄLSKAR fest!

Just denna torsdag så drack jag ingen alkohol utan vi var bara ute för att titta på folk och dansa. Vi är på Sturecompagniet i Stockholm när jag ser och känner hur en kille i baren kollar på mig. På denna tid rökte jag, så J och jag går ner och röker och när vi är där ser jag samma kille stå där och glo fast han inte röker. När vi sen kommer tillbaka upp är han där, han går då fram till mig och frågar varför jag följer efter honom…

Jag kollar upp på honom (han är 195 cm) och säger att det är väl ändå du som följer efter mig? Han skrattar lite och sedan frågar han om han får bjuda på något att dricka. När jag säger att jag dricker alkoholfritt köper han en Ramlösa. Vi småsnackar lite och istället för att utbyta nummer frågar han efter min Facebook. När han lagt till mig ser jag inte honom mer på hela kvällen. Han hör heller inte hör av sig dagen efter. Så jag tog initiativet till att skriva!

Det är alltså början på vad som sen blivit ett åttaårigt långt förhållande. Och i maj blir jag hans fru. Resan hit har såklart inte alltid varit rak och enkel men inget känns mer sjävklart!

 

fb_konvo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *