Mitt ursprung

img-3050

Nu när jag berättat hur vi träffades kan jag också passa på att berätta om våra ursprung. Jag är född och uppvuxen i Sverige, likaså min fästman. Mina föräldrar är från Uganda och M’s mamma från Mauritius och pappa svensk.

Så vad betyder detta för vårt bröllop? Egentligen ingenting, vi är fria att göra som vi själva behagar. Men däremot har mina föräldrar önskat planera en ugandisk förlovningsfest (den skulle egentligen ägt rum i slutet av aug) men pågrund av covid-19 så kommer den att flyttas fram och blir nog istället ett ”After wedding party”. Vi har bara lovat att närvara sen är det upp till dem att fixa allt runt omkring. Det handlar typ om att visa upp oss inför släkt och deras vänner (som vi har noll koll på).

Bilden nedan är från min bror och hans frus After wedding party i augusti förra året. Vi valde att klä oss i folkdräkt, mestadels för att samla pluspoäng och det gick hem vill jag lova. Vi är numera favoriterna i släkten, he he. 

Om jag ska vara ärlig så vet jag inte så mycket mer om cermonin. Jag har skjutit upp denna del, och min mamma ringer mig varje vecka för att hon vill att vi ska komma dit och se på en film och träffa några. Får berätta mer när jag vet!

img-3098

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *