Vi har hittat vår venue

aca8a645-130c-45e0-8b32-d6f46cdc95c3

Hej på er!
Som jag tidigare skrev så åkte vi till Frankrike för att besöka vår wedding venue. Det är gjort, och jag är så så glad över denna plats, det kommer bli helt magiskt!! Ni kan få se en sneak peak längre ner men utöver det kommer vi att hålla platsen hemlig till alla förutom våra toastmasters och möjligtvis resterande brudfölje, har ej bestämt oss helt ännu.

De som känner mig vet att jag har ett GALET kontrollbehov, men här känner jag mig 100% trygg. Så länge folk är transparenta och har en öppen kommunikation med mig så brukar det mesta lösa sig sen. Han som hjälper oss hade sig en champagne när vi träffade honom igår igen, bara en sån sak. Vi ville se och insupa venuen ytterligare en gång, för sen ser vi kanske inte den något mer, hur sjukt?

6e4289c2-f4b2-4940-af0a-40c00e05ee78Ni får se en svartvit bild på lite av fasaden, vill inte avslöja mer än så!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *