Att spara till bröllop

ae82c08a-fb23-4628-9159-7a880da5a881

Att spara till bröllopet är ju lättare sagt än gjort, speciellt i somras och nu när vi var i Frankrike för att reka. Dock bestämde vi oss för att göra de vill ville men utan att överdriva, för tro mig i Frankrike hade vi kunnat gjort av med dubbelt så mycket pengar utan att egentligen göra mer än vad vi gjorde. Vi har en resa som vi hoppas att vi kommer iväg på över jul och nyår (till min killes familj som flyttat till Portugal) och sedan ska vi en helg i vår åka tillbaka för att provsmaka maten och drycken. Utöver det är det verkligen dags för oss att strypa åt snaran och sluta med all spontanhandling, att säga ja till alla drinkar/middagar och istället tänka efter. Vi gör ju detta för att ha LIVETS jävla helg tillsammans med alla våra bästa.

När det gäller sparandet har jag tre olika ställen som jag sparar på. Dels så har jag och M ett gemensamt konto hos Dreams där vi satt upp vårt sparmål. Där överför vi en fast summa varje månad och sedan har vi aktiverat olika triggers, så roligt att se sparandet där. Sedan har jag även gjort en individuell dröm där, så när jag har uppnått den summan (som är betydligt mycket mindre) så för jag över dem till vår gemensamma. Och den tredje och sista är fonder hos Avanza.

För att få extraintäkter gick vi i helgen som var loss i både garderob och förråd för att lägga upp sådant som inte längre är i behov av/vill ha på Marketplace och Blocket.

Hur gör ni? Har ni några handfasta tips på hur man bäst sparar?
6d3df812-380d-40dc-bc4d-46f15cbf7b52

One thought on “Att spara till bröllop

  1. Smart 🙂 Det får sparandet att bli lite roligare också när man ser sina framsteg!
    Själv har jag inga tips direkt haha, bara att jag snålar så mycket det bara går… men har alltid varit bra på att inte köpa massa
    onödiga saker så det föll sig naturligt. Vi för över en gemensam summa varje månad till vårt bröllopskonto, och så sparar jag
    även extra vid sidan av.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *