BRÖLLOPSKONFERANS

Helg |


Nu har det varit tyst här igen, ska inte sticka under stolen med att även om jag bara behöver skriva något litet så är det svårt att finna tid. Men jag tänker att vi gör så här, jag skriver tre inlägg i veckan, och allt över det är bara en bonus. Ambitionen är måndag, onsdag och fredag.

Vad har hänt sedan sist? Vi har haft en ”bröllopskonferans”. SÅ roligt och jag rekommenderar verkligen alla att ha det. Jag har extremt få bilder från den helgen pga att vi hade så roligt att alla glömde bort att fota, men jag ska berätta för er vad vi gjorde och varför vi hade en.

Jag tror att vi är ganska många i vårt brudfölje, men det är ASROLIGT. Vi älskar våra vänner, och dessa lite extra. Vi har fem var, och sedan ett klockrent toastpar. Man har ju olika kretsar och konstellationer så av naturliga skäl känner inte alla, alla. För månader sedan bokade vi in en helg på landet. Min fästmans barndomsvänner som ej bor i Stockholm åkte upp. De kom på fredagen för att maxa helgen och resten kom på lördag vid lunch. Vi hade preppat med allt.

Så lördagen började med lunch, redan där hade jag gjort bordsplacering för att lätta på trycket och att de som var bekanta inte skulle sätta sig vid varandra. Efter lunch gjorde vi nog det som var nyckeln till att helgen vart så bra. Vi hade satt ihop en quiz på 30 frågor via Kahoot om alla i gänget. Det var så mycket skratt och ganska snabbt lärde man känna varann. Frågor som: Vem i brudföljet startade Facebookgruppen ”män finns inte”? Stämmer det att x gått i bibelskola? Vem i brudföljet har brutit en annan människas arm osv. Sen fanns det en hel del att samtala om under dagen och kvällen. Det är helt klart vårt bästa tips.

folje

Vi fortsatte sedan med klassiska teamövningar som att ställa sig på led utan att prata men lösa ålder och längd. Övergick därefter till att i grupper om 4, där de skulle utse en person som fick se hur M hade byggt en skulputur av dumplo för att sedan gå tillbaka till sin grupp och återberätta hur den var byggd (ej visa) vilka bitar som skulle vara vart. Kan ju säga såhär, vissa klarade sig bättre än andra. Efter det skulle samma lag göra varsin drink som vi skulle betygsätta innan vi hade ”fri lek”. Till middagen gjorde vi nya lag där varje grupp ansvarade för varsin rätt. Resten av kvällen/natten dracks det vin och skrattades. Vi vaknade med ett stort leende på läpparna och ännu mer taggade på bröllopet när vi fick tjuvstarta med så härligt gäng.

Hur går er planering?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *