Inbjudningskorten är klara

Bröllop 2021 |


I förra veckan beställde vi våra inbjudningskort, sedan har vi väntat på att kuvertenoch en annan detalj ska komma. Men nu i helgen har vi suttit och pulat med allt detta. Så mysigt. Än så länge planerar vi som att bröllopet ska bli av, det är ju ändå sex månader kvar. Så vi håller tummarna för att det går att genomföra. Men jag ska inte sticka under stolen med att det känns lite vemodigt. Men jag är då den sista att klaga då jag tänker på alla brudpar som fick ställa om och kanske behöver ”oroa” sig igen. Det är en ovisstid och nu är man less på det mesta, men hang in there! Så snart korten har landat i brevlådan ska jag berätta mer kring hur vi tänkte och gjorde.

kuvert

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *