Vår inbjudan

Bröllop 2021 |


Vår inbjudan har landat i allas brevlådor, det kändes rätt att skicka ut dem nu så att våra vänner (förhoppningsvis) har något att se fram emot. Jag är verkligen nöjd över resultatet.

Vi fick hjälp av M’s kollega att skissa upp vår venue, och sedan har jag gjort designen själv. Gjorde den i Canva och sedan beställde vi korten på Optimalprint när de hade någon kampanj. Kuvert och sigill beställde jag hos två olika säljare på Etsy, så fin detalj och mysigt det var när vi fixade med det för några helger sedan. Rekommenderas, blir väldigt personligt men också en mysigt aktivitet att göra tillsammans med sin partner.

Jag är väldigt minimalistisk, gillar det enkla och klassiska, men med en röd tråd. Så om mina brudtärnor har varit uppmärksamma så kan de se att det är samma typsnitt på deras morgonrockar som det är på inbjudan och på hemsidan, här har man tänkt till minsann.. Dusty Blue är också en färg som kommer vara återkommande. Vad tycker ni om inbjudan och den färg vi valt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *