BRÖLLOPSKLÄNNING, CHECK!

Bröllop 2021, Vardagstankar |


Vet ni, idag hämtade jag min klänning(!) Fort gick det då det inte är bröllopssäsong plus Covid-19. Efter det att jag hade bestämt mig för hur jag ville ha den tog det knappt 6 veckor. Vanligtvis är leveranstiden 8-12 veckor.

När jag skrev inlägg här i höstas hade jag ju INGEN aning om hur jag ville att klänningen skulle se ut, men efter att ha provat lite olika modeller landade jag ändå i att designa min egna och det vart så bra. Var faktiskt lite pirrig när jag provade den. Nu hänger den hemma hos en av mina tärnor. Dels för att M inte ska råka se den, men också typiskt mig att få feeling och prova den så att jag tröttnar eller att den råkar bli fläckig.

Det känns så skönt att bocka av ännu en sak på denna lista. ÄLSKAR att planera och ha kontroll. Blir spännande att se hur jag kommer hantera de saker som kommer vara svårkontrollerade längre fram. Hur går det för er? Känner ni att det är svårt att njuta av planeringen pga att man inte vet om bröllopen faktiskt kommer bli av i vår/sommar? Eller kör ni på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *