JAG HAR FÅTT MIN VIGSELRING

Bröllop 2021 |


Jag känner inte att allt som tillhör bröllopet måste vara hemligt, därför tänkte jag visa er min vigselring som kom i dagarna. Det är en halvallians med 13 briljanter, enligt mig perfekt. Klassisk men ändå med en liten vintagekänsla. Den ligger så otroligt fint tillsammans med min enstensring. Det är en juvelerare på Östermalm som heter Hanno som har gjort denna ring.

Har tidigare provat endel andra ringar, både med större och mindre stenar, men föll pladask för denna stil när jag letade inspiration på pinterest och instagram. Att jag ska bära dessa två resten av livet, knäppt men också fantastiskt!

Nu ska den få flytta hem till vår ringbärare aka M’s Bestman tills det är dags att knyta bandet. Hade tänkt presentera vårt brudfölje för er, hade ni tyckt att det var roligt? Hur de blev tillfrågade och så?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *