I can’t say ”I do” without you

Bröllop 2021 |


Brudföljet, vilket gäng! Är så tacksam för varenda en av dem.  Det finns många olika sätt man kan fråga sina tärnor och marskalkar men så här gjorde vi, kanske lite stereotypiskt. Då han frågar med öl och jag med bubbel, haha!

Till mina tjejer åkte vi både runt oinbjudna och gav dem en box. Utöver bubblet  låg det i den en morgonrock med deras namn samt ett handskrivet brev med en kärleksförklaring. Min tärna som bor i Marbella ringde jag över FaceTime för att fråga om hon ville vara en i gänget! Känner mig så trygg och lycklig som har alla dessa människor nära i mitt liv, det gäller även M’s bästa.

I tidigare inlägg skrev jag om hur vi hade fixat med inbjudningskorten tillsammans, här är en annan aktivitet som blir mysig att göra tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *