Varför Frankrike?

Blast from the past, Bröllop 2021 |


Tidigt bestämde vi oss för att ville ha ett bröllop utomlands, och det stod mellan Italien och Frankrike, men Frankrike kändes mest oss. Även dit jag tog M för att upptäcka kusten tillsammans med, tror vi varit där tillsammans 6-7 ggr nu. Inte nog med det fick jag för några år sedan den bästa födelsedagspresenten av honom, fast då till Paris och till Beyonce och Jay-z konsert. Absolut ett av de finaste minnen jag har. Så både Paris och rivieran är två ställen som vi båda håller kär. Så längtar VERKLIGEN efter att alla mina vänner som inte varit där ska få se varför jag håller stället så kärt.

Detta är en av mina favoritbilder från Saint Tropez 2016, hade precis fått en ny väska, så vi firade det med lite bubbel och lunch på Diors café i närheten av butiken.

Denna bild är från när vi var i Paris senast (april 2019) en resa jag gav till M i födelsedagspresent. Underbara älskade Frankrike! Så tacksam för alla resor och weekends man gjort i livet.

Längtar tills man kan resa lite igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *