NU HÄNDER DET!

Bröllop 2021, Frankrike |


Nu var det MÅNADER sedan jag skrev här sist, tanken med bloggen var från början var ju att hålla er uppdaterade kring vår bröllopsresa. Men som för alla brudpar de senast 1,5 året har det ju varit så himla ovisst. Men nu ÄNTLIGEN blir det av. Om ynka tre veckor sitter vi på planet på väg ner till Frankrike för att ladda upp inför bröllopet, jag kan knappt tro att det är sant. Och av våra 100 inbjuda gäster är det 78 st som kommer. Det är vansinnigt fast i positiv bemärkelse. Tänk, att vi kommer få vårt drömbröllop tillsammans med alla våra bästa.

Idag har jag varit på slutfitting av min klänning, låt oss säga såhär. Det har ju varit både positivt och lite frustrerande att ha ett bröllop direkt efter semestrarna för man har ju en tendens till att bli lite latare under juni-aug och kanske slippa på några glas mer än vanligt. Men för oss har det istället varit STRIKT. Men det har iofs varit rätt skönt att hålla sig till sina rutiner.

Nåväl, nu fram till bröllop tänkte jag försöka skaka liv i bloggen och berätta för er vad jag har pysslat med, för det är väldigt mycket fix nu. Alla detaljer ska på plats och det är inte alltid så enkelt att kommunicera med fransmän, men skam den som ger sig.

/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *