Bröllopshemsida

kod

Bland de bröllop vi varit på tidigare så har ett av dem haft en hemsida med info. Och jag älskade det! För all info ryms ju inte på en inbjudan. Och på hemsidan hade de skrivit roliga anekdoter, vägbeskrivningar och info om önskelista. Allt man som gäst kunde önska sig!

Idag finns flera olika tjänster för just bröllopshemsidor. Vissa är gratis, en del är delvis gratis och några kostar hela vägen. Personligen tyckte jag att en gratis sida vore bra, eftersom allt annat kopplat till bröllopet kommer att kosta. Så jag satte mig och knåpade ihop text och bilder på ett antal olika flikar. Och det var jätteroligt!

Eftersom vi flyttat mitt under bröllopsplaneringen så har min fästman tagit hand om planeringen kring flytten och jag har tagit hand om planeringen kring bröllopet, så länge. Därav att det kan låta som om bröllopet är mitt projekt. Men det är ju bådas J Nu är i alla fall flytten klar, så nu är vi båda två med i racet igen!

Det här har vi på vår hemsida, hittills:

  • Kontaktuppgifter
  • Bilder och info om viktiga personer (våra närmaste)
  • Info om vigseln, vägbeskrivning dit, kuriosa om lokalen
  • Var festen kommer vara, vad vi önskar oss
  • Info om oss; hur vi träffades, frieriet samt några anekdoter

Efter att jag var nöjd med utkastet fick sambon titta igenom allt. Och det blev genast underkänt… För det dök upp alldeles för mycket reklam. Han kan ju koda själv, så varför behöva utstå mängder med blinkande reklam?

Så nu sitter han här bredvid, min smarta, härliga blivande man, och kodar för fullt. Det är min text i alla fall. Och efter mängder med feedback och planering börjar texten bli allt mer vår. Det är verkligen roligt med gemensamma projekt! Jag skriver vidare, plockar fram bilder till hemsidan. Och han jobbar på med koden, ger sig inte förrän sidan funkar både i dator och mobil. Han plockar fram ny kod, pillar med design, typsnitt mm. Jag älskar verkligen att få hänga med en smart nörd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *