Inbjudningskort – hjälp!

inbjudan2

Vi bokade vår lokal redan under försommaren 2017. Så vi tänkte att ett Save the date-kort till gästerna skulle vara bra. Men vi landade aldrig i nåt tema vi tyckte om. Trycksaker är ju svårt. Särskilt när fästmannen är nednördad på typografi. Så det blev inga såna kort. Som tur är har vi ändå hunnit prata med släkt och vänner om vilket datum vi bokat. För det är ju vad alla har frågat när de fått reda på att vi förlovat oss. Så förhoppningsvis har alla bokat in vår dag.

Vi har fått provkort från 3 olika ställen. Första stället hade roliga tryck och man kunde själv trixa och fixa med all text. Dock var papperskvalitén inte så rolig. Andra stället levererade bara papper, inget prov på tryck. Men de hade bra papper och var väldigt trevliga! Tredje stället hade bra papper, men frågan är hur långt det räcker.

Men vad gör vi nu? Trycksaker ska ju vara som en röd tråd genom det hela. Så det känns viktigt att det blir bra, att det blir rätt. Men vad är rätt?

Sen kommer nästa stora fråga: Vad ska det stå på inbjudan? Det finns ofta ett förslag på de olika företagens hemsidor. Men vill vi verkligen ha med allt det? Vi har enats om att inbjudan ska ha den mest basala infon och att vi kompletterar det med en hemsida. Men att bestämma något är inte detsamma som att genomföra det. Och vad ska vi ha för klädkod? Frågorna bara snurrar!

Så nu sitter vi här med våra provkort…

2 thoughts on “Inbjudningskort – hjälp!

 1. Hej!
  Har ni hittat trycksaker ännu?
  Spana gärna in min shop sweetprintery.se, och se om ni hittar något ni gillar!
  Vi skickar också ut provkort så ni kan se om tryck, design och kvalité passar er.
  Om ni har designidéer till en egen serie så kan vi hjälpa er med det också.
  Hör gärna av er!

  1. Tack för tipset!
   Vi har dock redan valt inbjudningar nu. Jag har bara inte hunnit blogga om det.
   Mvh,
   Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *