Bröllopsresa, check!

hotell

Åh jag sprudlar av lyckorus! Vi har äntligen bokat våran bröllopsresa!

Vi åker till Mallorca och ska bo på hotell Condesa. Visserligen är det ett barnvänligt hotell och för första gången ska vi åka på resa själva (lyxen bara där).

Men jag tror inte de barn som är där kommer störa oss så mycket, då rummet vi har bokat är ett dubbelrum med Stor takterrass med egen jacuzzi. DRÖMMEN.

hotell-3Detta är Terrassen som hör till vårat rum.

Enda problemet är väl att vår budget för bröllopsresan låg ca 10000 under vad denna resa kommer kosta, men här kände vi att de var värt att lägga extra. Första resan utan barn och bröllopsresa kommer man bara göra en gång i livet och då kan man lika gärna köra All in!

hotell2

Ni kanske undrar varför vi väljer att inte åka så långt, är det mest för att jag är flygrädd och hatar att flyga. Sist vi flög med barnen till Teneriffa så var det jätte mycket turbulens, jag satt nog o grät i minst en timme medans barnen as garvade och tyckte de var som att åka karusell. Jag är glad att min rädsla inte har smittat av sig på dem än iaf.

Har ni hittat nån bröllopsresa än? och hur mycket pengar tycker ni det är värt att lägga?

ingår bröllopsresan i eran övriga bröllopsbudget eller har ni en separat budget för resan? kommentera gärna hur era tankar går 🙂

Med soliga kramar Angelique

 

(bilderna är tagna från vings hemsida)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *