Välja ringar!

Så kom den dagen då vi begav oss ut på ringjakt. Jag hade gjort en del research innan och vi kom fram till att besöka ett ställe som heter Hedens Guld här i Göteborg. En otroligt liten men så varm och välkomnande butik med underbar personal. Jag hade ärligt talat lite ångest över just detta då jag var rädd för att inte hitta något som känns som jag samt att jag inte skulle trivas med känslan av en ring på mitt finger. Den ångesten var helt onödig vilket jag tack och lov insåg snabbt.

Vi kom in i butiken och fick direkt hjälp av en kvinna. Hon förstod snabbt att jag inte var någon som kan smycken och lät mig testa flera olika varianter. Ingen stress och så var hon helt ärlig i vad hon tyckte passade mig och inte. Jag fick testa tillsammans med en vigselring för att få in helheten och känslan. Vi kom fram till att vitt guld inte var för mig utan att jag var mer åt rosé hållet. Jag testade släta ringar, släta ringar med stenar, ring med en sten samt en haloring.

Jag har hela tiden tänkt en slät ring med eventuellt någon sten som inte ploppar ut. I och med att jag är väldigt aktiv i min vardag så tänkte jag att en utstående ring skulle kännas i vägen. Jag lyckades skala ner mina favoriter till två och kvinnan som hjälpte mig såg nog att jag verkligen ville köpa en ring där och då. Hon gjorde klart och tydligt att hon inte säljer några ringar vid första testningen. Jag fick gå hem och fundera, studera bilderna, bolla med vänner och låta det lägga sig. Vi gick tillbaka tre dagar senare och när jag då fick testa förlovningsring med tänkta vigselring i rosé var jag fast. Det kändes så jag!

img_1468 image1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *