Att berätta!

I samma stund som Gustav friar till mig ville jag bara skrika ut min glädje och tala om det för hela vida världen. Känslan när våra vänner började springa mot oss efter att vi fått vår stund för oss själva där på stranden, den är så fin! Vilken glädje! Vi springer mot varandra och jag och min vän Bella liksom kastar oss in i varandras famnar. Det är ju precis det man vill, dela sin glädje och sitt lyckorus. Jag är så glad att just de var där med oss då.

Jag hade egentligen kunnat ringa, messa och publicera på sociala medier för hela världen där och då. Men sen avtog det, vi hamnade i vår bubbla, det kändes så overkligt på något vis. På kvällen ringde min pappa flera gånger, till slut bestämde jag mig för att svara, då det verkade vara något viktigt. Han berättade att han hade årets nyhet, den nyheten handlade om goda vänner till mig som nu väntar barn. Himla härlig nyhet men jag svarade honom: – Jag har också en nyhet, Gustav gick ner på knä idag. Sekunden det tar innan min pappa förstår vad som hänt är såååå lång. När han väl förstår brister vi båda ut i lyckorus och jag i ännu mer tårar. Till slut är även mamma och lillebror Anton med i samtalet och det är så mycket glädje. Det är så fantastiskt att få dela med sig av nyheter likt dessa. Så underbart att höra och se att min familj blir så rörda och glada över att Gustav friat och att vi ska bli man och fru. Att vi bestämt att stå vid varandras sida för resten av våra liv.

Gustav skickade bild på våra händer med ringarna till hans syster, mamma och pappa. Jag blir helt bubblig av lycka när jag tänker på den respons vi fick. Och att se Gustavs leende och att möta honom i det, det var/är så mycket kärlek. Dagen efter meddelade jag även mina två andra syskon och tre av mina bästa vänner. Det kändes fortfarande overkligt men så himla härligt.

Det tog mig en vecka att publicera det på sociala medier, något jag velade länge över. Varför jag velade är för att jag dels delade en ganska stark text till bilden, det blev så himla puttinuttigt och naket, nästan lite som vissa inlägg i den här bloggen. Men ja, nu är det ju så att det här är väldigt puttinuttigt och kärleksfullt och sådär lite för mycket good to be true. Men viktigast av allt, det kommer rakt från mitt hjärta, mina känslor och mina tankar. Kanske är det just därför också som det blir en aning läskigt att dela med sig.

ska%cc%88rmavbild-2017-10-09-kl-16-54-03

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *