Val av datum!

När vi hade bestämt oss för Vimmerby började spekulerandet kring datum. Vi var båda rätt bestämda i tanken om att gifta sig inom ett år efter förlovningen. Jag tvekade en stund på om vi verkligen skulle gifta oss 2018 eftersom både min bror och kusin gifter sig då. Jag vill ju inte att vi på något sätt ska tränga oss in bland dom. Men vet ni vad, så kan man ju inte tänka! Det är tre helt olika bröllop och vid tre olika tillfällen och det kommer vara fantastiskt att ha tre bröllop i släkten under ett och samma år! Min storebror gifter sig i maj och min kusin i september.

För mig stod höst eller vinter som ett önskemål i huvudet. Jag älskar höstens färger samtidigt som jag älskar en rejäl vit och krispig vinter. Men med tanke på att vi bor i Sverige så kan hösten vara riktigt jävlig med blåst, regn och rusk och vintern kan vara grön och blöt. Att välja en sommarmånad betyder absolut inte att vi kommer få en fin och varm sommardag men chanserna är ändå lite större att vi får en helt okej väderdag. Klart att det kan regna, åska, snöa, hagla och vara grader mellan 0 – 10 i Sverige på sommaren också. Vi får helt enkelt vara inställda på att vad som helst kan hända!

Vi tänkte att juli är en bra månad med tanke på väder och väljer vi början av juli har inte alla hunnit gå på semester än vilket resulterar i att vi inte förstör några semesterplaner. Då jag arbetar som lärare har jag sommarlov och får gott om tid innan bröllopet att fixa och trixa med allt som ska klaffa, samtidigt som vi efter bröllopet kan åka iväg på vår bröllopsresa utan att behöva tänka på ledighet osv. Vi tittade i kalendern och kände ganska snabbt att lördag 7/7 är en bra dag för bröllop. Detta datum är även min pappas födelsedag, jag tycker vi ger han en rätt bra födelsedagspresent! Tack och lov fyllde han 50 denna sommar så 51 blir det inte lika mycket spektakel kring ;).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *