Tankar kring vigsel

Gustav hade en vision om att få hans konfirmationspräst som vigselförrättare till vårt bröllop. Vi tycker att vi var ute i god tid som hörde av oss redan elva månader innan vårt bröllop. Men oturligt nog var han redan uppbokad. Det hade ju varit ganska härligt att ha en präst som har en anknytning till någon av oss. Vi grät dock inte floder över det men jag kan ändå inte låta bli att tycka att det hade varit bättre med någon som har en koppling till oss.

MEN, det kommer garanterat inte spela någon roll för oss där och då för vi kommer ha så mycket annat i hjärna och hjärta under den dagen. Vi vet ännu inte vem som kommer viga oss men jag är säker på att det kommer bli hur bra som helst. Själva vigseln har vi inte funderat eller planerat så mycket kring, vi har några punkter som vi verkligen vill ha med men som krävs lite planering och logistik som ska klaffa. Det kommer dröja en tid innan vi vet om det gör det.

Jag kommer tyvärr vara ganska hemlighetsfull vad gäller detaljer kring vigseln då flera av mina nära och kära läser den här bloggen. Något måste man ju få hålla för sig själv ;). Jag kan däremot berätta att vi bestämt tid för vigsel, vi fick tre alternativ. Tre tider, en som är alldeles för tidig, en som är okej men kanske lite sen samt en väldigt sen tid. Vi valde såklart den som känns okej men ändå lite sen 😛 Men jag tror allt handlar om att landa i tanken och utgå från det vilket vi har börjat göra och nu känns det väldigt väldigt bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *