Möt min brudtärna – Ia Jans!

Säg HEJ till en av mina två brudtärnor – Ia Jans!

1. Första tanken om Ante? Min första tanke om Ante är att hon är en otroligt underbar person, energiknippe och galet omtänksam. Sprallig, positiv personifierad och jordnära person.

2.Hur lärde ni känna varandra? Vi lärde känna varandra när vi båda blev uttagna till Läxmästeriet på LIU 2012. Första kvällen pratade vi knappt men efter många hissturer, skytte-C fester och ofantligt många skratt blev hon min bästa vän för livet.

3.Tre saker som är bra och tre saker som är störiga med Ante? Bra: Ställer alltid upp när man behöver henne. Glädjespridare. Att man kan lita på henne. Störiga: Har svårt att säga nej. Ofta upptagen. Störande mycket motivation till träning.

4.Hur tror du Ante kommer vara timmarna innan vigseln? Jag tror att hon kommer vara lugn, fokuserad men otroligt känslosam.

5.Vad tror du Ante förväntar sig av dig i ditt ”jobb” som brudtärna? Jag tror hon förväntar sig att jag finns där för henne när hon behöver det och att jag är ärlig med vad jag tycker. Att jag sprider glädje och att jag fixar en grym möhippa. Och är det mer saker hoppas jag att hon säger till!

6.Bästa minnet med Ante? Mitt bästa minne med Ante måste vara när vi efter en fest på HG kommer hem till Colonia och kryper i korridorerna och i hissen hela vägen hem till min dörr. Jag vet inte varför vi gjorde det men så mycket skratt! Och ja, det finns på film.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *