Pris?

Vad är rimligt att betala för en bröllopsklänning? Efter att ha pratat med vänner och bekanta har jag förstått att priset på klänningar kan variera enormt. Jag är ingen som gillar att betala i överflöd och det gäller även när det kommer till detta. Jag förstår inte riktigt grejen med att spendera en förmögenhet på en klänning som du ska bära en dag?

När jag och Gustav planerade fram en första budget så satte jag 10 000 kr för bröllopsklänning. Nu blir jag nästan chockad över mig själv att jag ens tänkt att jag är villig att betala så mycket för något som ska användas en gång. Är inte det sjukt mycket pengar? Men vad är egentligen rimligt? Det är frågan jag ställer mig, jag undrar om det ens finns ett svar på det? Jag har surfat runt på olika forum för att läsa om andras tankar. En del spenderar verkligen sanslöst mycket, men å andra sidan förstår jag de som verkligen planerat och drömt om sin bröllopsklänning och samtidigt har pengarna till det. Sedan finns det de som spenderat minimalt och det fina är ändå att läsa att oavsett vad man spenderat så har man varit/är supernöjd!

Det ska bli riktigt spännande att ge sig in i den här djungeln, bröllopsklänningar. Jag undrar hur mina tankar kommer gå efter torsdagens provning. Lovar att ge en återkoppling på det. Om du som läser är gift eller ska gifta dig och har suttit eller sitter i samma båt, lämna gärna en kommentar kring dina tankar om just bröllopsklänningen =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *