Inspiration …

En del vet exakt vad de vill bära på deras stora dag. En del har inte den blekaste aning. Jag tillhör det sistnämnda. Tankarna har nog aldrig svävat iväg till just bröllopsklänningar, förrän nu då såklart. För mig handlar det precis som för varje blivande brud att hitta något som känns jag, något som jag även känner mig fantastiskt vacker i. Jag vill känna mig söt men ändå kvinnligt vacker. I vanliga fall går jag ofta för det där flickiga söta men nu tror jag det är dags att försöka ge sig på den mer kvinnliga looken. Om ni hänger med på vad jag menar?

Min klänning ska vara bekväm och luftig. Jag ska kunna äta och dricka utan att behöva sitta med ett tryck över magen på grund av en för tight klänning. Klänningen ska följa mina rörelser vackra som fula på dansgolvet. Den får inte stänga inne all värme, är det en varm dag vill jag inte behöva oroa mig för svetten som rinner längs ryggen eller mellan brösten.

Som jag tidigare nämnt ska det vara en klänning med armar. Långa, trekvart eller korta spelar nog egentligen ingen stor roll. En klänning med släp är något som jag här och nu inte har något emot men har ändå en känsla om att det kan vara något som irriterar mig under dagen/kvällen.

Det har blivit några besök på google, tidningar men främst har det klickats och scrollats aktivt på Pinterest. Där finns verkligen allt! Ett tag var jag som besatt och kunde sitta i timmar och bara klicka runt. Nedan ser ni en mikrodel från min mapp där jag samlat inspirationsbilder för bröllopsklänningar. Jag märker att jag själv dras till en viss stil och modell, om det blir den återstår att se. Har du inte besökt Pinterest tipsar jag dig om att göra det NU, där finns verkligen allt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *