Möt min brudtärna – Emma Strid

  1. Första tanken om Ante?

Första gången jag träffade Ante var när hon började i min klass i trean på lågstadiet. Jag kommer ihåg att hon fick sitta ganska nära mig i klassrummet, men inte direkt bredvid. Jag var lite avundsjuk på den som fick sitta precis bredvid henne för jag kände redan då att Ante var en person med härlig energi, någon man ville vara kompis med.

2. Hur lärde ni känna varandra?

Även om vi gick i samma klass trean till sexan på mellanstadiet så var det inte förrän på slutet av gymnasiet vi verkligen lärde känna varandra. Sommaren efter studenten hängde vi var och varannan dag och började planera framtiden tillsammans.

3. Tre saker som är bra/dåliga med Ante?

Bra: Otroligt social och rolig person att umgås med. Personligen tycker jag att en bästa sak med Ante är vårt gemensamma intresse för sport, finns ingen annan som kan förstå känslan när skiddrottningen Charlotte Kalla spurtar om konkurrenterna och tar guld eller när juniorkronorna i ishockey vinner mot Ryssland i JVM. En tredje god egenskap Ante har är att hon alltid är ´up for it´, är spontan och tackar inte nej till roliga påhitt.

Dåligt: Extremt upptagen! Det är dåligt att hon inte bor i samma stad som mig längre. Måste hålla med Ia, att Ante har svårt att säga nej, vilket jag tror gör henne stressad många gånger.

4. Hur tror du Ante kommer vara timmarna innan vigseln?

Jag tror att Ante kommer att vara pirrig och inte riktigt kunna slappna av.

5. Vad tror du Ante förväntar sig av dig som brudtärna?

Att finnas där vid behov, att ställa upp i alla lägen. Att peppa eller lugna på den stora dagen, beroende på hur känslorna är.

6. Bästa minnet med Ante?

Vi har många fina minnen så som resorna till USA, vårt kombo-liv i Linköping under universitetstiden eller tiden som fiskpackare i Norge. Men just nu skulle jag säga sommaren 2009. Vi cyklade genom sommaren, lyssnade på Jimmy Jansson, tog spontana bilturer genom byn på kvällarna, badade och filmade massa konstigheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *