Loppis

I lördags fick jag med mig Gustav på ett spontant besök på bagageloppisen vid Slottsskogen. Solen sken på blå himmel och vi skulle ut på en skogspromenad så varför inte slå två flugor i en smäll? Tanken var inte att köpa något utan mer att hitta lite inspiration, få lite tankar och jag hade även en förhoppning om att Gustav skulle få igång lite tankar.

Det tog en liten stund men sedan kom Gustav igång och förstod vad jag var ute efter. Att gå runt och leta idéer är dock inget som Gustav har på sin topplista av aktiviteter en lördagsförmiddag. Jag   blir lite full i skratt när jag tänker på hur ointresserad han var den första stunden. Han tyckte även att det var alldeles för tidigt att ens börja tänka och fundera på inredning och dekoration till bröllopsfesten. Jag kan förstå honom, och jag tror (vet)  även att mitt intresse för det är större än hans.

Vi kom ändå en bit på vägen och Gustav har fått en uppgift som känns passande för honom och ett roligt projekt. Jag tror jag håller mig till Pinterest och Tradera ett tag till innan jag drar med mig Gustav på loppis igen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *