När man ser sig själv!

För någon vecka sen gick jag förbi pressbyrån för att handla på mig tidningar, tidningar från Allt om bröllop. Jag ville såklart haffa ett nummer där jag fanns med. Inget stort eller spexigt, mest en reklamannons för min och några andra tjejer som bloggar på den här hemsidan.

Det var en rätt frän känsla ändå att se sig själv där. Jag skrattar varje gång jag ser min bild. Den är ju inte av samma karaktär jämfört med andra typiska bloggbilder. Men samtidigt älskar jag min profilbild för den beskriver ändå mig i sitt rätta jag. Klart att jag inte går runt med lera över kropp och ansikte varje dag men jag tror ni förstår min poäng. För mig känns det så fel att posera i något fint plagg, sminkad och fixad för det är verkligen inte jag.

Ett av mina mest fruktade moments är bröllopsfotograferingen. Phu! Jag lever dock i förhoppningen om att det ska falla på plats och kännas bekvämt och enkelt när det väl är dags, som det gjorde med klänningen. Jag har ganska gott om tid att mentalt förbereda mig för den där fotograferingen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *