Brudtärnor!

Just nu sitter jag och funderar mycket på vad för typ av klänning mina brudtärnor kan tänkas ha. Egentligen vet jag inte om jag vill att de ska ha exakt likadana modeller eller om de ska ha olika färger. Kanske samma färg men i olika nyanser??Det finns galet mycket att välja mellan. I början var jag helt inställd på mörkblå men eftersom det lutar åt att Gustavs kostym kommer vara marinblå så vill jag inte att det hela ska flyta samman där framme i en enda stor blå pöl. Okej, kanske inte riktigt kommer bli så men jag tror ni förstår vad jag menar.

När vi var och testade bröllopsklänning berättade Emma om ett Greys Anatomy avsnitt hon nyligen hade sett. Det är ett avsnitt där Cristina ska gifta sig med Burke och då har brudtärnorna bruna klänningar. Jag var tvungen att spana in det här avsnittet och jag kände då och efter några spaningar på nätet att brun är faktiskt inte så fel ändå. Det finns otroligt vackra nyanser av brun och jag tror att det är en färg som båda mina tärnor skulle passa i.

En sak som jag vet att jag absolut inte vill att mina tärnor ska bära är en skrikig eller färgstark färg. Tack och lov är det inget som någon utav dom har önskat heller 😉 Detta är inget beslut som jag kommer att ta på egen hand. Lika viktigt som det är för mig att känna mig hemma i min klänning är det för mina tärnor. Jag har suttit och sparat ner lite från Pinterest och fastnade även för klänningar med mönster, nästan farligt att spana runt för mycket för då har man svårt att begränsa sitt urval :P.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *