Dekoration?

49a7e2d7-f73d-49e5-8f1d-b2fd0e368992

Det här med dekoration måste jag erkänna är bland det svåraste när det kommer till bröllopet. Dels för att jag och Gustav inte är några hejare på när det kommer till att just dekorera och se det där som passar och inte passar. Men även för att det finns så ofantligt mycket inspiration att hämta på bloggar, i tidningar, instagramkonton och Pinterest. Jag får nästan lite panik över att det är sådär mycket. Ni vet känslan när man går in i en affär och så är det så mycket överallt och ingenstans att man inte vet var man ska börja och till slut ger man upp för man blir helt anti.  Typ så känner jag med dekorationen just nu!

I lördags när sluttiden blev en stor vägbula i vår planering var just tankarna på dekorationen panikartade. Tänk och behöva tänka om och fundera till en helt annan lokal!? Och det som vi faktiskt hittat som känns hundra, tänk om det nu inte skulle fungera!? Tack och lov löste sig allt och vi är back on track!

Jag har tidigare pratat om Wish! På bilden till detta inlägg ser ni ytterligare en sak vi har inhandlat till bröllopsfesten. Jag kände att dessa bokstäver blir perfekta att hänga upp över baren som är i trä. De lyser sådär mysigt också och ger en varm härlig inbjudande känsla. Eller så är set bara vi som tycker det, men det är ju min och Gustavs fest så då är det ju vår känsla som är det viktiga. Dessa är som sagt också från wish och jag är helnöjd med dom! Vi betalade 200kr för dessa tre bokstäver med lysande lampor. Man kan ha de både stående och hängande. Man är som sagt alltid lite skeptisk när det kommer till wish. Jag har fått hem ytterligare två  paket som jag kommer visa i kommande inlägg – även dom är jag helnöjd med! So far so good med wish 😉

One thought on “Dekoration?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *