Julen är här!

Jullovet har startat, pappa och bror var på besök i torsdags och det bakades pepparkakor och dracks glögg. Granen och tomtarna är framme och nästan alla julklappar är inhandlade. Imorgon är det julafton!

Igår åkte jag med min familj till Gekås. Något vi har som tradition att göra en gång om året i samband med jul. Ja, jag förstår din reaktion – ”är ni helt dumma i huvudet”. Det är  just den rektionen jag brukar mötas av när jag berättar detta. Men igår var det alltså dags och jag gick loss och handlade på mig produkter så jag/vi klarar oss ett riktigt bra tag. Jag hade min vän Kajsa med mig. Hon blev mer av en assistent till mig 😉 och det var grymt att vara två när vi kom till kassorna. Gick så smidigt!

Jag försökte leta lite prylar och inspiration till bröllopet men det utbudet var tyvärr inte så stort. Jag hittade ändå två saker som jag ska dela med mig av. När vi kom hem vid 18-tiden var jag rätt mör men jag drog på mig nya kläder och bättrade på sminket och mötte upp Gustav  och några vänner för en aw. De jobbade ju trots allt igår :). Det var himla trevligt och bäst av allt enligt mig var att jag fick träffa Camilla!! Hon är hemma för jul och ska med oss till alperna över nyår innan hennes stora äventyr startar. Alltså det är så kul och jag är så glad och tacksam över att jag och Camilla klickat så bra! Idag ska vi få se resultatet av våra inbjudningskort – spännande!

Som sagt, julen är här och jag älskar det! Idag ska vi handla de sista klapparna, rulla köttbullar och sen blir det uppesittarkväll hos Gustavs mamma. Bäst att hoppa ur pyjamasen och sätta igång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *