God Jul!

Idag vaknade Gustav och jag upp sent. Tjugo över nio är ganska ovanligt för oss, mest mig. Trots att vi är trötta i våra kroppar så är det två lyckliga själar här hemma. Julafton är över för detta år men den där mysiga känslan är fortfarande kvar i kroppen. Igår började vi dagen med ett HIIT-pass på NW. Jag, svärmor, Camilla och kusin Kajsa. Det var en härlig start på dagen och så kul att vi var dubbla deltagare denna jul ;).

Vid lunch åkte vi till Gustavs moster för julfirande. Det blev som vanligt massor med mat, skratt och så den hetsiga julklappsleken. Gustav och jag har haft två riktigt dåliga år med julklappsleken men som Camilla sa, ni har tur i kärlek :). När klockan slog åtta åkte vi hem till Gustavs mamma för egen klappöppning och ännu mer mat. Det är lite av min höjdpunkt på hela julafton. Det är så mysigt! Strax efter midnatt gick vi hemåt och vi slocknade med den där härliga känslan i kroppen.

Idag väntar ännu mer julmat hos Gustavs moster – part two. Det ska även skrapas trisslotter! Hoppas ha lite mer flyt där idag! Min lillebror Petrus kommer även titta förbi idag och det ser jag verkligen fram emot med tanke på att jag knappt minns när vi sågs sist. Så härligt med jul med så många nära och kära! Även om det är dagen efter så vill jag ändå önska – God Jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *