Söndag!

Inatt fick både jag och Gustav sova länge, mindre bra dröm på mig då jag verkar fortsätta oroa mig för saker kring bröllopet. Nattens dröm handlade om maten och serveringspersonalen och vi var där och provsmakade. Det var inte bara jag och Gustav utan även våra goda vänner Bella och Simon plus några vänner till dom (hur det nu kom sig). Hur som så var maten inte bra, personalen klagade och en av Bellas vänner noterade allt som inte matchade och som helt enkelt var fel. Med andra ord ganska skönt att vakna denna morgon också :).

En snabb update kring vad som skett och sker denna helg! Vi har fått kontakt med två cateringföretag nu i helgen och jag hoppas verkligen att någon av de två faller oss i smaken. Jag har även kontaktat en tjej med förfrågan om att baka vår bröllopstårta. I fredags när jag kom ner i flickrummet hittade jag två stora kassar med saker från Joel och Sara, saker som de använt som vi fått köpa för en mindre summa. Vita dukar till alla bord samt vaser och flaskor i olika storlek och form. Jag hade heeeelt glömt bort att de fanns här hemma och blev så glad när jag såg det! Jag fullkomligt älskar vaserna och flaskorna, de kommer göra sig perfekt på borden. Men det behövs mycket mycket mer så jag hoppas att jag och svärmor kan komma igång med loppisturer snart, är inte riktigt Gustavs grej ;).

Det som vi måste göra idag är att skicka in en beställning för våra inbjudningskort. På söndag åker Gustav till Seattle  för jobb och är borta en vecka så det vore skönt att få klart inbjudningskorten innan det. Gustav fyller även 30 år på veckans bästa dag – fredag! Därför blir det fokus på honom till kommande helg, ser så mycket fram emot det :). Men först, kickar vi igång denna söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *