Happy Birthday!

Veckans bästa dag kom äntligen! Efter måndagens inlägg kändes det som om den aldrig skulle komma. Jag har väntat på den här dagen så sjukt länge. Faktiskt så har jag väntat på den här dagen i 282 dagar. För 282 dagar sedan så köpte jag Gustavs present. Idag startade vi morgonen med Stevie Wonders – Happy Birthday, kaffe och det första utav tio kuvert. Under dagen har Gustav fått öppna dessa kuvert vid olika klockslag. I varje kuvert har han hittat en bild, en bild som föreställer presenten. Gustav är bra på det här med att lista ut saker och tyda vilket jag såklart är väl medveten om, därför var bilderna inzoomade och rätt otydliga. Jag tyckte dock de var tydliga och trodde han skulle fatta redan efter tre kuvert. MEN ICKE!

När han kom hem vid 17.00 hade jag precis hunnit med det sista här hemma och han fick sitt sista kuvert. Han hade ingen som helst aning om vad bilderna betydde och fattade noll. Seger för mig ;). Sista kuvertet innehöll en kort saga, en saga som kopplas samman med bilderna. Jag trodde han skulle granska sagan mer ordagrant och kanske lista ut vad som var på gång, men icke. Sagan avslutar med att Gustav tar en bild på mig och en ”han”. Bilden blev så bra, vill du se den? Öppna då paketet. I paketet låg sedan ett pussel. Ett pussel med mig och the naked cowboy på Times square. En bild Gustav har sett innan så han behövde inte pussla ihop hela för att förstå vad presenten var – NEW YORK!

YES! We are going to New York 😀 ! Nu kan jag äntligen berätta att samma dag som Gustav friade så var en av tankarna som ploppade upp i mitt huvud ”men gud, jag har ju bokat New York, tänk alla pengar som kunde lagts på bröllop”. Hehe, man blir ju sådär i sina tankar. Skönt dock och förstå att det kommer gå hur bra som helst ändå och att VI SKA TILL NEW YORK! För mig blir det mitt tredje besök men för Gustav så blir det första och det är det som är så kul!

Ikväll ska Gustav spela innebandymatch som verkligen var något han ville göra på sin dag. Så jag och släkten placerar oss  självklart på läkaren. Efter matchen blir det tapas, champagne och ytterligare lite presenter här hemma. Jag älskar att jag fått planera den här dagen och presenten till Gustav. Han blev verkligen chockad, detta var inget han hade anat. Förstår ni hur skönt det var att äntligen få berätta?? Phu! Nu behöver jag inte oroa mig för att försäga mig 😛 Stort grattis älskling på din dag! Jag älskar dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *