It’s out there!

Det var med ett bubblande leende och med fjärilar i magen som vi tillsammans gick mot den där gula brevlådan. När alla inbjudningar hade hamnat i den där lådan så var det som att en explosion av känslor slog till inombords. Det är så svårt att förklara men det var så härligt och jag kunde typ inte sluta le när jag tittade på Gustav. Under vår middag på TOSO så var bröllopet i stort sett det enda vi pratade om. Förväntningar, spänningen och känslan som infann sig i kroppen om att ”nu är det på riktigt”. Nu är inbjudningskorten på väg till våra gäster!

Jag var pirrig i magen fram till onsdag. Det har varit en hel del pling i telefonen från många av våra nära och kära som är taggade och så glada för inbjudningarna. Det gör mig alldeles varm inombords, för även om det börjar kännas mer riktigt nu så känns det så overkligt att vi ska gifta oss! Blir nästan full i skratt vid tanken av att vi ska gå sida vid sida i kyrkan inom en snar framtid.

Det är mycket arbete bakom dessa inbjudningar, främst av Camilla. Kan inte tacka henne nog för det arbete hon har lagt ner och att hon faktiskt tackade ja till detta i slutet av sommaren när jag ställde frågan. Jag fullkomligt älskar den personliga känslan över det hela och just att det är gjort för hand. Det här med personliga kopplingar och detaljer är viktigt för mig. Det är inte enbart i våra inbjudningskort det här kommer att synas utan i flera moment under vår stora dag!

Inbjudningskorten är som sagt tecknade för hand av Gustavs syster Camilla. Storleken på korten är 15×15 och pappret som vi tryckt inbjudningarna på är ett papper i ”gulare” ton med struktur. Det var det andra förslaget de gav mig på tryckeriet och det passade perfekt. Hett tips om du är bosatt i Göteborgsområdet och letar ett prisvärt och extremt hjälpsamt tryckeri =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *