Träning!

Hatkärlek för många till kvällens rubrik. För min del är det mest kärlek men har och kan även i vissa stunder väga mer åt hat. För mig är träning medicin för kropp och själ. Det är i träningen jag knäcker idéer, boostar mig själv, hittar lugnet, tömmer skallen på hjärnspöken eller vanligt vardagsmatande. Min fokus när det kommer till träning handlar inte om att se magrutor, få större rumpa eller tona låren. För mig är det de psykiska och mentala delarna som väger mest. Klart jag vill bli snabbare, starkare, rörligare och smidigare men det är ingen kropphets eller strävan efter ett speciellt utseende.

Det är svårt att beskriva och förklara men det är när jag tränar och svettas som mest som jag känner mig som bäst! Det finns inget som kan ta ner mig då. Det är då jag känner mig som snyggast och starkast. Jag slås ofta av den känslan när jag tränar och det kommer som ett positivt rus över mig med en sådan boost att jag ofta börjar le – you rock!

Idag var en sådan dag där träningen inte kunde komma annat än lägligt. Jag behövde fokusera på något helt annat. Tömma skallen och stänga ute livet för en stund. Det är inte alltid jag lyckas med detta när jag är medveten om det stora behovet av att just tömma. Men idag lyckades jag och det  är jag så enormt tacksam för. Träning är för mig den bästa medicinen till det mesta i mitt liv. Att ett sportlov står och knackar på dörren gör mig otroligt glad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *