Tid tillsammans!

Söndagen spenderade vi tillsammans, bara han och jag. Det var ett tag sen som vi två faktiskt gjorde något tillsammans på egen hand. Söndagen blev en utflykt till Marstrand där vi promenerade runt, åkte minifärja studerade fästning och förundrades över de sjukt iskalla vindarna som stundtals träffade en. Solen var helt magisk och jag insåg hur mycket jag saknar att bo granne med havet, något vi gjorde i Malmö. Jag vet att vi inte är långt från havet nu men man kan inte bara snöra på sig löparskorna och vara där på en minut…

Att få umgås bara vi två ute i det fina vädret var helt fantastiskt. Väl hemma blev det lyxlunch och sedan sov jag någon timme innan söndagsmys framför tv:n. Härligt att bara få vara tillsammans han och jag. Behöver inte vara så mycket mer än att bara få vara nära och umgås.

Igår såg vi knappt varandra, jag sa hej då tidigt på morgonen och jag minns tyvärr inte när han kom hem igår för klockan var sent och jag sov som en stock. Konstigt nog känner jag en saknad efter honom och jag har en liten klump i bröstet över att han åker iväg torsdag – söndag. Blir ofta värre för mig att vara ifrån varandra när vi fått egentid tillsammans, som nu. Jag får dock glädja mig vid att det bara är fyra dagar, han kommer vara i Sverige och han finns tillgänglig på telefonen. Nu ska jag krypa ner och krama lite på honom innan jag måste åka till jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *