Miniserie

11705251_10153580945423060_6441753677188389679_n

Något som jag älskar att läsa om som blivande fru är människors bröllopsberättelser. Tankar, känslor, händelser och så alla dessa olikheter mellan alla bröllop. Inget blir det andra likt! Det bjuder inte enbart in till härlig läsning utan också en hel del tips till oss som blivande brudpar. Det är lätt att man gottar in sig rejält på vissa delar av planeringen och då kan det hända att man blir en aning låst och otroligt fokuserad på att det är det viktiga. Lätt att man glömmer den där härliga pirriga känslan och det viktigaste av allt – VI!

För ett tag sedan började jag höra av mig till till lite olika par för att be om just deras bröllopsberättelse. Berättelse är fel ord men jag har passat på att ställa alla de frågor som just där och då ploppade upp i mitt huvud. Jag kommer att presentera dessa pars svar och bilder från deras stora dag. Kanske är det inte bara jag som får en härlig läsning och tips utan även just du som kanske i denna stund sitter med bröllopsplanering. Se det som en liten miniserie =) Jag hoppas ni kommer tycka det är lika roligt som jag! Avsnitt ett kommer mina fantastiska föräldrar att stå för.

One thought on “Miniserie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *