Ett paket som piggade upp!

Eftermiddagar tillhör inte den effektivaste delen på dagen för Antonia Olivestam. Idag var jag helt slut när vi skulle ha samplanering och det värsta var att det krävdes en hel del från mig. Jag krigade mot de trötta känslorna och bara bet ihop. Mitt i planeringen får jag ett sms, det är från DBSchenker. ”Varor från Nordic Wedding Store … ” läser jag i notisen. Energin gick från tom tank till full tank. Effektiviteten steg och vi fick de saker vi haft på vår agenda gjorda. Jag packade ryggsäcken full med jobb och tänkte att jag lika väl kunde fortsätt hemma. Självklart åkte jag en liten omväg hem för att plocka upp det paket som anlänt.

Likt ett ivrigt barn dundrar jag in i hallen, sliter upp paketet på golvet. Där är den, klänningen! En nervositet slogs hastigt över mig. Tänk om klänningen inte är i rätt storlek? Tänk om det är fel klänning? Tänk om den inte passar? Tänk om den är smutsig eller ännu värre trasig? Men nej, den var perfekt. Precis så som jag minns den. Kanske lite längre men ändå helt perfekt. Det tog inte många sekunder att få av sig kläderna och testa klänningen och slöjan. Det blev en hel del fotande och det lär bli några liknande stunder till innan den stora dagen. Glädjen som spred sig där inne i min garderob var enorm, det gick ju inte att sluta le. Hade ett extremt sug av att skicka en av bilderna till Gustav, men lyckades hejda mig. Wow alltså, den är här nu! Igår plingade telefonen till och påminde mig om att det är fyra månader kvar och bara den notisen gjorde mig glad. Glädjen idag är något större. Kommer knappt kunna gå in i den där garderoben nu utan att testa den!

Ska försöka använda denna glädje till kvällsjobb nu. Har varit en hel del arbetstimmar denna vecka och jag kommer belöna mig med en tidig fredag imorgon, veckans bästa dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *