Ny vecka – nya käppar i hjulet!

Jag såg fram emot en ny vecka, en vecka där siktet var inställt framåt och inte bakåt. Förra veckan bjöd på både med- och motgångar blandat med sorg och glädje samtidigt som allt rullade på i det tempo som det vanligtvis gör med jobb, träning, fritid och så vidare… Jag hamnade tyvärr lite i gamla vanor och körde på utan att stanna upp. Igår straffade det sig därför med att luften gick ur mig och hela kroppen var i obalans. Känslokarusellen var kvar när jag vaknade imorse och jag placerade mig några extra minuter skedandes med Gustav innan jag lämnade för jobb. Att samåka med min kollega och fina vän Sandra är ta mig tusan guld. Inte bara för att det är en trevlig pratstund till och från jobb. Man får även lätta på känslorna och det är alltid ok. Sandra dömer aldrig mig och det är skönt att känna att jag inte alltid behöver vara topp och kan säga det. Tack Sandra!

Väl på jobbet glömmer man bort de där känslorna så fort man kommit in i klassrummet. Då är man helt inne i sin bubbla vilket var väldigt skönt idag. Jag tillät mig även flera raster idag, något jag annars är extremt dålig på. Bra Antonia! Men så kom eftermiddagen och jag hade tidigare under dagen slängt iväg ett mail till det hotell som vi reserverat under vår stora helg. Detta eftersom jag anade oro igår när Gustavs kusin gav information som inte klingade positivt. Min magkänsla var tyvärr rätt, nu visar det sig att den information vi fått och den överenskommelse vi trodde vi hade med hotellet ändrats utan att vi meddelats. Jag orkar inte! Klart man förväntar sig käppar i hjulet under en lång bröllopsplanering men det här, det här väntade jag mig inte.

Vi är inte så muntra här hemma just nu men samtidigt vet vi båda att allt kommer lösa sig bra till slut. Det är bara extreeeemt påfrestande när man är mitt i det. Jag fick tråkiga nyheter angående en annan del för exakt en vecka sedan och nu var det dags igen. Tack och lov var det cirkelfys med fantastiska kollegor idag, de är så grymma och de gör mig så stolt. Plus att jag fick rensa hjärnan och fokusera på annat för en stund – tack! Nu tar vi några djupa andetag här hemma och så hoppas vi att detta löser sig innan veckan når sitt slut. #bröllopsplaneringärintealltidkul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *