Veckans bästa dag!

Dagen som jag redan i tisdags skrek efter är äntligen här – fredag! Jag älskar fredagar. Idag kickstartade jag den tillsammans med fantastiska glada elever som krigade på med mig och skolans idrottslärare till tonerna av låtarna från mello. Så härligt att få starta dagen med sådan power!

Den här veckan har varit innehållsrik med allt möjligt och även om det finns de där tunga sakerna som stundtals tar över har jag lyckats oväntat bra med att se det positiva och att stänga av vid rätt tidpunkt. Jag har varit trött och sliten helt klart, men det har jag tillåtit mig att vara för jag vet att det hade alla varit om man stått i mina skor denna vecka. Jag är inte bara extremt stolt över att jag tillåtit mig att vara trött, lärt mig att stänga av utan även att jag kan klappa mig på axeln och känna att ”jag är så himla bra”. Jag behöver ingen publik som bekräftar mina framsteg för jag vet att jag är helt otroligt bra. Skön känsla och något jag borde lära mig att känna oftare! Det är rätt gött att vara i den här änden av känslor så att säga.

Bröllopet då? Jo men ni vet man säger ju jämt att allting löser sig. För så är det ju. Sedan kan vägen dit kännas lång och krokig men jag vet att vi kommer lösa det här bra. Imorgon ska vi sätta oss ner tillsammans och pussla lite. Det kommer krävas lite omplaceringar av gäster av rum osv, men jag tror och hoppas att det ska gå rätt smärtfritt och går inte det har jag lyckats reservera boende på annat håll åt gästerna. Som sagt, man kommer stöta på hinder och här har vi nu stött på förhoppningsvis det största. I måndags ville jag spy på allt som hade med bröllopsplanering och göra men nu är jag back on track. Det är lite som en bergochdalbana och nu kittlar det rätt härligt i magen. Tack alla fina som hört av sig i veckan, det har fyllt min själ med lugn och ro. Nu ska jag inleda en efterlängtad och enormt välförtjänt helg, önskar er alla en härlig sådan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *