Peppande mail!

Det var inte enbart tråkiga mail som landade i min inkorg igår utan även ett väldigt positivt och peppande mail. Detta kom från Viktoria som har tackat ja till att göra vår bröllopstårta. Det var inget långt mail och det handlade mest om tårtan men det fanns de där kloka orden och den där peppen mellan raderna som smittade av sig och gav mig ett stort leende. Jag vände mig till Gustav och läste meddelandet en gång till. Det gjorde mig så glad! Det där lilla kan göra så enormt mycket! Jag gick och la mig med ett leende på läpparna och en glädje i kroppen. Tack Viktoria!

Gårdagens käppar har jag redan börjat peta i och det känns som om vi kan ha hittat en lösning, vågar inte hoppas för mycket. Skönt är ändå att jag idag känner att jag kan skratta åt dessa hinder som vi stött på den senaste tiden. Idag vill jag inte alls kräkas på bröllopsplanering utan idag har det varit lite roligt igen. Det blev snarare roligt efter gårdagens mail. Idag tog jag en kort rast inne på toaletten i fem minuter där fokuset låg på blommor och frisyr. Man kan vara riktigt effektiv på fem minuter alltså, det må ni tro!

Ikväll ska jag träffa Ida för en promenad i denna friska härliga luft. Även om det känns roligare med bröllopsplanering idag så känns det rätt skönt att vi inte ska testa frisyrer ikväll. Vi ska enbart prata om frisyrer ;). Sen blir det sånt där härligt tjejsnack också, efterlängtat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *