I love NY

Precis vaknat upp till en blå himmel och sol här i New York. Idag är tredje morgonen jag får starta här och idag lyckades jag sova till 07.40. Det har blivit tidiga mornar och vid 23-tiden är man så trött och man tappar räkningen på sina gäspar. Jag får påminna mig själv varje morgon om var vi faktiskt är. Det gick så fort när man kastade sig från jobb till Landvetter och fick ta löpet genom terminal ett i Frankfurt för att hinna med anknytningen till JFK. En taxi senare är man ett stenkast från time square och central park. På tal om central park, jag har varit otroligt försiktig med min löpning 2018 men två morgonrundor har det blivit och jag funderar på om jag ska ge mig ut på en tredje nu med. Mina ben och min hjärna älskar att löpa. Utan känningar i benet har jag klarat av 20km och hoppas hinna klara av lika mycket innan det är dags för hemfärd.

Idag ska vi bruncha på en rooftop där jag bokat bord. Men det är tre timmar till dess så vi har lite tid att döda. Eftermiddagen tror jag vi tillbringar åt att promenera, dels the high line som jag hört ska vara en fin promenad och sedan ska vi arbeta oss ner till Brooklyn bridge och Brooklyn. Det blir så många steg i den här stan, älskar det.

Igår var vi på shoppingrunda, hittade tre plagg som fick följa med hem. Alltid så när jag vill shoppa, då hittar jag inget ;). Kvällen avslutade vi på Madison square garden, alltså wow! Alltid drömt om att få besöka det och se en NHL-match. Så kul! Vi var helnöjda när vi gick därifrån.

Nej nu skiner solen in genom fönstret och det börjar rusa i min kropp. Måste ut 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *