Veckans bästa dag!

img_3430

Det har varit dålig uppdatering här denna vecka, ber om ursäkt för det. Jag skyller det på New York, flygresa och jetlag. Nu börjar jag äntligen komma i fas igen eller det beror på vad man menar med fas. Inatt somnade jag 02 och 06.15 ringde klockan. Det gjorde mig dock ingenting för idag vaknade jag upp till veckans bästa dag hemma hos min vän Anna. Jag anlände till Stockholm igår och mötte upp ett underbart tjejgäng. Vi satt på Vetekatten i timmar och bara pratade. Sedan förflyttade vi oss till en restaurang där vi mötte upp två vänner till för tapas. Så underbart och värdefullt att få den tiden med varandra.

Morgonen startade jag som sagt tillsammans med Anna. Anna och jag lärde känna varandra under tiden på universitetet när vi spelade innebandy. Ganska snabbt insåg vi att vi hade ett stort gemensamt intresse, träning. Hon är utan tvekan den som förstår mig bäst när det kommer till träning och den som jag allra helst tränar med. Idag kickstartade vi morgonen på SVT där Anna jobbar. De har ett stort gym nere i källaren med en liten idrottshall osv. Vi körde ett hårt fyspass och satan vilken hatkärlek det är till det. Man vill bara det ska ta slut samtidigt som det är så gött! Det var så kul att köra med Anna då det var år sedan vi körde detta typ av pass tillsammans.

Efter passet fick jag en rundvandring på SVT. Alltså om jag skulle skola om mig skulle det vara till mediaområdet. Blev som ett litet barn där bland alla studios, lokaler och kontor. Efter en stund sa vi hej då och jag anslöt till tjejgänget igen för frukost. Så mysigt – tack Billie! Nu ska jag snart röra mig tillbaka till SVT igen då vi ska på en inspelning av svenska nyheter med Jesper Rönndahl. Ska bli så kul! Efter inspelningen säger vi hej då igen för denna gång och jag ska möta upp tre andra kompisar då det vankas Mamma Mia the Party. Ja, jag vet. Det är intensiva dagar här men det gäller att passa på att träffa och umgås så mycket man kan med alla när man väl är här.

One thought on “Veckans bästa dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *