Fixardag!

Söndag! Efter tre helt fantastiska dagar i Stockholm har jag landat hemma i Göteborg igen. Idag vaknade vi upp till en skinande sol på blå himmel. Jag föreslog frukost ute på svärmors kolonilott så vi bryggde kaffe och kokade ägg. När vi steg utanför dörren möttes vi av värme! Alltså hur underbart väder – älskar det! Vi tillbringade förmiddagen åt att strukturera upp de punkter vi måste se över inför bröllopet, det är en hel del saker kvar att ta tag i, stora som små. Nu har vi ändå gjort listor och förhoppningsvis kommer vi kunna beta av en del saker i kommande vecka.

Efter frukost och bröllopsplanering såg vi till att storhandla inför veckan som kommer och så handlade vi med oss lunch och placerade oss på kolonin igen. Svärmor anslöt och det dröjde någon timme sen var vi i full gång med att rensa i land och buskar. Det blev så fint och vad härligt det är med trädgårdsarbete. Jag blev helt svettig och svart under naglarna av all jord, fint ändå!

Imorgon är det tillbaka till vardag med arbete, träning och allt som hör till. Det känns som jag varit ledig en evighet och även om jag känner mig rätt sliten och trött i kroppen så är jag ändå fulladdad med positiv energi. Vilket underbart påsklov det har varit! Än är det inte slut, vi har pulled pork i ugnen som stått några timmar och som vi snart ska få sätta tänderna i plus att jag har en påse med naturgodis som jag ska mumsa på. Härliga söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *