Sunday!

img_3559

Wow – vilket pangväder! Vilken helg! Igår var det som sagt svensexa för storebror så jag passade på att ha kvalitetstid med min svägerska Sara. Vi styrde bilen mot Orust och promenerade Sundsbyleden som ligger i anslutning till Sundsby Gårdscafé. Ett ställe som jag besökte i höstas tillsammans med ett gäng tjejer, mycket trevligt som jag verkligen rekommenderar. Det var fullt med människor ute i skogen och massor av barn, påminde om skogsmulle som jag var medlem i när jag var en liten flicka. Efter en promenad i skogen slog vi oss ner för en kaffe i solen. Det var så härligt att bara hänga vi två, det blir så mycket prat om sådant som man kanske annars inte pratar om. Efter fikan åkte vi vidare till min moster och där bjöds vi på årets första grill, gudomligt gott och mamma och pappa anslöt även till middagen. Fantastiskt trevligt, mätta och belåtna styrde vi bilen hemåt framåt kvällskvisten. Tack Sara för en magisk lördag! Nu tar vi sikte på 12/5 då det är dags för bröllop!

Idag vaknade jag upp till fullt hus. Hela familjen har sovit här i helgen plus kusinen Viktor och en fällande Ärtan. Vi fick en mysig förmiddag tillsammans innan det var dags för alla att åka tillbaka till sitt. Gustav och jag passade på att åka iväg till Holméns här i Göteborg. Gustav hade grabbhelg förra helgen och då spanade de på kostym inför bröllopet. Han kunde inte ta ett beslut då så jag åkte med idag för att agera smakråd. Wow! Jag fick kämpa med att hålla tårarna tillbaka när han fick på sig sin kostym. Han var så stilig! Min blivande man, det känns så sjukt. Man får nypa sig i armen ibland för att påminna sig själv om att vi ska gifta oss. Ibland känns det som en dröm eller någon låtsaslek men så kommer de där stunderna när man inser verkligheten, idag var ett sådant moment (jag vet att jag skrivit om det innan). Nu väntar faktiskt lite jobb, men det gör mig ingenting för jag är fylld av glädje och energi efter den här helgen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *