Bröllopsskor!?

img_3591

What to wear!? Fyra par skor klickade jag hem i lördags kväll. Jag kände helt enkelt att nu är det dags att ta tag i den här punkten som jag tycker/tyckte är/var så svår. Jag har testat och studerat alla fyra par nu och helt klart tycker jag det finaste paret är det par med högst klack. Beslutet att välja bort dom blev dock inte så svårt när jag väl började gå i dom. Det är bara att konstatera, jag är ingen klackbrud, i alla fall inte högklackat. Jag uteslöt även nummer två i klackhöjd, det blir inte skönt för mig att gå i de skorna en hel dag.

Självklart landade jag på de korta, stabila och otroligt sköna klackskorna. De är faktiskt riktigt sköna att gå i och de känns även väldigt fina på. Beige eller ljusblå var egentligen inget svårt val, de ljusblå känns mer passande till min outfit för dagen. Det blev även ett och annat danssteg inne i garderoben när jag testade, känns stabilt! Viktigast för mig är ändå att jag har skor som jag kan gå i och vara bekväm i under hela dagen. Det bästa med dessa är att när dansgolvet väl startar så gör det inget om jag byter till converse, skillnaden kommer inte vara flera centimeter direkt =).

Ett väldigt bra tips är att beställa hem en massa skor som du ser på nätet, klart man kan testa i butik men för mig som har ett ganska busy schema så är det ett projekt att få till de där turerna till stan. Nu kunde jag i lugn och ro testa hemma och gå, dansa, känna och klämma. Perfekt är ju även att du kan testa tillsammans med din klänning =). Nu ska jag ”bara” returnera de skor jag inte ska ha, men det är ett mindre projekt som jag ganska snabbt klarar av.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *