Första mötet!

img_3609-2

Bjuder på en bild från gårdagens happening på jobbet, lärarna mot åk5 i brännboll och fotboll. Älskar just den traditionen! Blev lite varmt i min gröna dräkt, men det var det värt! Vilket panggäng till kollegor jag har – otroligt tacksam för det!

Idag är det veckans bästa dag! Ska vara ärlig och säga att det inte fanns någon fredagskänsla alls hos mig när jag vaknade imorse, hade mer fredagskänsla igår. Idag har vi haft studiedag på jobbet, otroligt skönt och lärorikt. Vi kickstartade dagen med cirkelfys och när jag satte mig på cykeln hem för en stund sedan var det med tunga ben. Nu riktar vi blicken mot kvällen och den där fredagskänslan börjar ändå komma krypandes sakta men säkert.

Ikväll åker vi till Jönköping för att umgås med Pelle och Malin (Pelle är Gustavs barndomsvän). Imorgon ska vi plocka upp svärfar i Tranås innan vi tillsammans åker till Vimmerby för ett första möte… Det är nämligen så att imorgon är det första gången som Gustavs pappa får träffa mina föräldrar. Tänk att det gått 5,5 år och de inte har lyckats träffa varandra. Egentligen inte så konstigt då Gustavs pappa bor i Marbella, men ändå! Skönt att de hinner umgås med varandra lite innan vårt bröllop =).

I samband med att vi är hemma i Vimmerby så finns det även några punkter att bocka av. Vi ska besöka kyrkan, logen, florist och provsmaka tårta. Sen är det även några smådetaljer vi ska titta på, mycket att göra men samtidigt så roligt! Jag hoppas även få till minst en löprunda i skogen, det är verkligen ”hemma” för mig. Långhelg (4 dagar) väntar och jag är mer än redo för det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *