Check, check och check!

img_3639

Hemma i Göteborg igen efter tre dagar ute på äventyr. I fredags anlände vi till Jönköping och Pelle och Malin, det blev mycket snack, skratt, drinkar och tapas. En mycket trevlig kväll som tyvärr gick lite för fort, nästa gång stannar vi längre! Lördag morgon lämnade vi Jönköping för Tranås där vi blev bjudna på brunch hemma hos Gustavs faster och man. I dörren välkomnades vi varmt av Gustavs pappa Ove. Ove är som sagt bosatt nere i Marbella och det går ibland rätt lång tid mellan gångerna som vi ses, tror vi slog rekord i år med elva månader. Ja, ni hör ju också att det måste bli förbättring på den fronten.

Efter en smaskig brunch lämnade vi Tranås för Vimmerby, mycket bilresande! Hemma i Vimmerby tog mamma och pappa varmt emot oss och det var så härlig stämning och atmosfär hela helgen. Pappa och Ove fick följa med under helgen när vi åkte runt för att besöka både loge, kyrka, florist och tårta. Det var riktigt kul att de var med! Under lördagskvällen hade vi ett mindre släktkalas med farbror och mormor och morfar så det var kul att Ove fick möjlighet att träffa delar av min släkt redan nu.

Idag är det nio veckor och fem dagar till vår stora dag, men vem håller egentligen räkningen 😉 ?  Vi hade en ganska lång lista på saker vi behövde fixa den här helgen och jag är så glad över att allt har gått så smidigt, på riktigt så är det nästan lite overkligt hur snabbt och enkelt allt gick! I helgen har vi bland annat fixat en minibuss för transport till och från bröllopsfesten. Vi har även fått tag på en lite större bil för turen vi ska göra till Tyskland i juni. I lördags kom vi in till en florist en halvtimme innan stängning, en ung tjej tog emot mig vid disken. Jag visade henne bilden på den bukett som jag hittat på Pinterest. Hon förstod mig precis, det gick så enkelt och smidigt! Tacksam för det!

Vi har besökt logen för att mäta och fotografera lite, samma gäller kyrkan. Kyrkan var så fin, bortsett från en liten farlig rackare till tröskel framme vid altaret. Igår söndag hämtade vi ett provsmak av tårta från fantastiska Viktoria som även bjöd in oss i hennes fina kök. Det är ett riktigt drömkök! Tårtan mumsade vi på efter en god lunch av mamma och den var så god och fräsch, precis som vi hade tänkt. Ska berätta mer om den lite längre fram.

Vi lämnade Vimmerby för Göteborg under eftermiddagen igår, där i bilen gick luften ur mig. Jag blev så trött. Det har varit roliga och innehållsrika dagar, vanligtvis landar jag lite på fredagar men den landningen gjorde jag igår istället. Väl i Göteborg gav vi oss ut för en öl följt av mexikansk middag, vi rullade nästan hem ;). Idag är det Valborg och Gustavs pappa ska iväg för firande tillsammans med gamla spexare från Chalmers. Vi ska åka till Lindome ikväll för grillkväll tillsammans med några av Gustavs kollegor med respektive, det ska bli riktigt kul! Dessa dagar bjuder på enormt mycket häng och fläng, väldigt roligt! Tur det är en kort arbetsvecka 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *