Torsdag!

img_3623-1

Det känns nästan lite för bra för att vara sant att det faktiskt är torsdag idag. En arbetsvecka på tre dagar känns väldigt lyxigt! Idag gjorde jag premiärlöp till jobbet, klockan ringde vidrigt tidigt med tanke på hur sent vi kom i säng igår. Men det är okej att vara lite trött idag, löpningen kändes grymt bra. 13km på asfalt och knät svarade som jag ville, det finns hopp om Göteborgsvarvet om två helger! Så pepp på det! Mitt knä har varit och är ett orosmoment för mig för det känns ibland om om hur mycket rehab jag än gör så kan jag utan förvarning falla tillbaka i den där smärtan. Peppar peppar, låt det få hålla denna gång. Jag har verkligen låtit mig vila från löpningen och satsat mer på annan träningsform och extremt mycket knäkontroll. Nu håller vi tummarna!

Igår mötte jag och Gustav upp Sofie och Sandra med respektive, riktig parkväll med Champions League. Jag är inget stort fotbollsfan men det blir ju roligare när man gör en grej av det! Härligt att hänga med Sofie och Sandra utanför arbetet också. Idag är en fixardag och jag ska även på massage, kan inte komma mer lägligt. I helgen får vi besök av Ia och Eda, det ska bli så mysigt! Jag hoppas på bra väder så vi kan besöka trevliga platser i Göteborg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *