Sunday!

ian

Vilken helg det har varit! Ia och Eda har varit på besök och vi har mest bara umgåtts i solen på en filt och pratat. Precis vad jag behövde den här helgen, lugn och ro. Nu dröjer det ett tag tills vi ses igen så jag uppskattar verkligen att vi fick lite kvalitetstid med varandra. Eda växer så det knakar, riktigt charmtroll!

Igår var Ia med när vi satt ner med bordsplaceringen, take two. Vi hade en grym känsla när vi var klara men insåg en mindre bra grej imorse, så vi får rodda om en gång till. Känns dock väldigt skönt att den till stort sett är klar. Just nu lägger vi vårt egna bröllop på hyllan ett tag och tar sikte på lördag när Simon och Sara ska säga ja till varandra. Det ska bli så roligt! Solen och värmen kickar in perfekt också, det gillar vi skarpt!

Imorgon kickar en ny vecka in, enbart tre arbetsdagar. Vilken lyx! Dagarna är rätt fullbokade fram till söndag med massor av roliga saker så jag är mer än redo för den här veckan! Hoppas du också är det 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *