Onsdag!

img_3690

Imorse när jag cyklade till jobbet var det med en känsla om skolavslutning. Kanske är det så att denna korta arbetsvecka och detta sommarväder tillsammans med det kommande bröllopet ger just den känslan. Skönt är det hur som även om det inte riktigt stämmer. Jag har verkligen längtat till den här dagen, för det känns som om att ikväll när vi åker hem till Småland då går liksom startskottet på den här bröllopshelgen. Det ska bli så kul!

Annars då? Det känns som om jag surfar på en lyckovåg just nu och har gjort ett tag. Igår var jag ute på en sen kvällspromenad och det var så varmt och solen hade ännu inte gått ner, jag ville inte gå in! Jag var som ett litet barn, ”bara fem minuter till”. I måndags när jag kom hem hann jag i stort sett bara byta skor innan jag fick med mig Gustav ut på en middagsdejt vid Stensjön. Det var så härligt! Det gäller att passa på och njuta av vädret!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *