Uppladdning för varvet!

img_3727

På lördag smäller det – Göteborgsvarvet! Har bara hört positiva saker om det här loppet och att det är en sådan enorm folkfest. Jag har själv aldrig närvarat, varken som åskådare eller löpare. Men nu äntligen är det dags, på lördag. Det blir en bra uppvärmning för mig inför den stora prövningen som kommer om 2,5 vecka – Stockholm Marathon. Mitt knä känns helt klart bättre men det ska bli intressant och se hur det svarar på lördag. Jag kommer att springa utan några som helst prestationskrav, tidsmål eller liknande. Jag, Gustav och Kalle ska ta oss runt, förhoppningsvis njuta av publikens hejarop och det fina vädret. Det här vädret är verkligen helt otroligt!

I tisdags åkte vi ut till Delsjön och sprang en runda, så fint där och jag njöt av varje steg jag tog. Ville inte riktigt att det skulle ta slut till skillnad från mina medlöpare ;). Vi höll ett ganska bra tempo, likt det tempo jag vill kunna hålla på maraton. Kalle som innan passet var sjuuuukt opepp visade stor utveckling hos sig själv, han bet sig kvar så att säga.

Denna vecka är det hälsovecka på jobbet och idag innebär det Kålleredsloppet. Idag ska vi gå eller springa så många varv vi kan under 60min. Ett varv är cirka 1km. Jag har enormt taggade elever i klassen och jag kommer självklart också delta. Förra året hade vi det äckligt varmt men idag ser temperaturen mer behaglig ut, tack för det! Imorgon är det veckans bästa dag, den här veckan har gått fort! Brukar älska fredagar men just nu längtar jag mest till startskottet går på lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *